среда, 24. јун 2009.

Fudbalski kamp u Zvečanu

Pod pokroviteljstvom Fudbalskog saveza Srbije (FSS), a u organizaciji Dečije fudbalske asocijacije (DFA) u Zvečanu je počeo sa radom treći fudbalski kamp.

Kamp je okupio preko 200 mališana sa Kosova i Metohijm s ciljem da poboljša njihove individualne sposobnosti. Uz podršku Ministarstva za omladinu i sport kamp će za sve učesnike biti besplatan, izjavio je potpredsednik DFA i potpredsednik Odbora za bazični fudbal FSS Vladan Škorić.

"Naš kamp je ovog leta treći put okupio decu sa Kosova i Metohije, sa kojima će raditi eminentni stručnjaci, treneri sa A licencom Evropske fudbalske unije (UEFA) i vrhunski fudbalski treneri - specijalisti za rad sa najmlađima", dodao je Škorić. Na sedmodnevnom okupljanju učestvuje polaznici iz Kosovske Mitrovice, Zvečana, Lipljana, Sočanice, Gojbulje, Prilužja, Leposavića, Leška, Grace, Banje, Zubinog Potoka, Babinog Mosta, Velike Hoče i drugih mesta sa Kosova i Metohije. "Program stručnog rada je jedinstven, zasnovan na najsavremenijim metodama. Posebno je prilagodjen specifičnostima četiri uzrasne kategorije 6-8; 8-10; 10-12; 12-14, kao i znanju i nivou obučenosti koje polaznik poseduje prilikom dolaska na kamp", rekao je izvršni direktor Kampa Igor Janković.

Нема коментара:

Severna Kosovska Mitrovica Headline Animator