уторак, 23. јун 2009.

Bajk Rok Mirovna Misija - Kosovo 3 - bajkeri u Kosovskoj Mitrovici

Harley Davidson Klub Srbija po treći put za redom organizuje za Vidovdan, 28. juna, Mirovnu misiju pod nazivom "Bajk Rok Mirovna Misija - Kosovo 3". Karavan motociklista će krenuti iz Beogradam ispred Skupštinskog platoa u 10 h 28, juna 2009.

Događaje se održava u severnom delu Kosovske Mitrovice, kao vid humanitarno kulturnog aganžmana usmerenog na aktivaciju raznih subjekata, privrednih, državnih i socijalnih, u smeru pomoći građanima naše države na severnom delu Kosova.

Misija podrazumeva karavan motociklista koji će krenuti iz Beogradam ispred Skupštinskog platoa u 10 h 28, juna 2009., nosiće humanitarnu pomoć u raznim sredstvima, a po dolasku u Kosovsku Mitrovicu, u večernjim časovima održeće se rok koncert Riblje Čorbe, Partibrejkersa, YU - Grupe, Đorđe Davida i Ganga, Bajage i instruktora, Kraljevskog Apartmana, Fara...

Najavljeno je učešće nekoliko deseteni moto klubova iz Srbije, a potvrđeno je i gostovanje klubova iz zemalja u okruženju. Očekuje se da karavan broji oko 1500 motociklista sa tendencijom povećanja broja učesnika.

Okupljanje oko 9h ispred skupštine sa polaskom tačno u 10h, poželjno poneti sa sobom vreću i šator, iako je spavanje obezbedjeno u balonu za sportske aktivnosti, nije potrebno nositi pasoš već ličnu kartu (samo radi reda).Večera je obezbeđena u studenskom domu koji se nalazi u neposrednoj blizini dešavanja od 18h do 20h.

Učesnici bajk-rok misije se moraju striktno pridržavati propisa koje nalaze organizator, zabranjeno je nositi bilo koju partijsku zastavu a dozvoljeno je nositi državnu zastavu kao i zastavu svog kluba, kolona se neće kretati većom brzinom od 100 na sat.Sva humanitarna pomoć prikupljena od učesnika Bajk-rok misije biće postavljena na koncertnoj bini.

Za više informacija:Predsednik kluba Milić Radevićа063 – 245 – 011

Нема коментара:

Severna Kosovska Mitrovica Headline Animator